Sales Manager Agro

Sista ansökningsdag: 2022-08-08

Omya är en ledande global tillverkare av mineralbaserade funktionella additiv, huvudsakligen baserade på kalciumkarbonat och dolomit och är likaså en världsomspännande distributör av kemiprodukter. Företagets huvudmarknader är Paper & Board, Polymers, Construction, Environmental Solutions och Consumer Goods. Omya grundades i Schweiz 1884 och har idag en global närvaro. Koncernen är privatägd och omsätter ca 4 miljarder € med fler än 175 produktionsanläggningar och kontor i över 50 länder. Tillsammans är vi över 9 000 anställda.

Läs mer på svenska på www.omyalantbruk.se och på vår globala sida www.omya.com

Inom segmentet Agro & Forestry förser Omya svenskt lantbruk med snabbverkande kalkprodukter. Kalk betyder mycket för höga, säkra skördar och en lönsam växtodling. Tack vare den mycket fina partikelstorleken reagerar produkterna snabbt och är effektiva. Det innebär att Omyas produkter bidrar till ökad skörd på de nordiska åkrarna och därmed bättre mat och friskare djur. Med andra ord ett väldigt viktigt arbete! Området Agro & Forestry är i stark tillväxt och vi utökar säljstyrkan med ytterligare en person. Vill du arbeta i ett stabilt, långsiktigt företag, vara med och bidra till en positiv påverkan på miljön – sök då till oss!

Vi erbjuder dig

Omya ger dig möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid – tillsammans kan vi kan göra skillnad. Omya har en lång tradition med intensiv forskning och produktutveckling. I vår forskning fokuserar vi på att identifiera och övervinna hinder för ökad produktivitet. Vi erbjuder dig en möjlighet att aktivt få delta i detta utvecklingsarbete där dina erfarenheter och input gör skillnad. 

Om rollen 

Som Sales Manager ansvarar du för att driva försäljningen gentemot befintliga och nya kunder inom marknadssegment Agro & Forestry. Din säljkollega utgår från södra Sverige varför det är lämpligt att du utgår från Mälardalsregionen med omnejd. I ditt ansvar ingår även ett antal kunder i Norge och Finland. I rollen ingår bland annat:

  • Att vårda och utveckla befintliga återförsäljare
  • Identifiera nya kunder och bearbeta dessa
  • Förhandla och skriva affärsavtal
  • Utbilda och utveckla kunderna på våra produkter
  • Vara Omyas representant på mässor, fältvandringar etcetera

Rollen innebär stor en frihet under ansvar där dina dagar är omväxlande. Då ditt distrikt är relativt stort innebär tjänsten mycket resor och även övernattningar. I tjänsten ingår förmånsbil.

Du rapporterar till Head of Sales Environmental Solutions North Europe Omya som utgår från Malmö.

Vår kandidat 

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning via återförsäljarledet eller till lantbrukare. Idealiskt om du har erfarenhet som leverantör tex av foder och växtodlingsprodukter. Du är van att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs med att både vårda och utveckla befintliga relationer som att hitta och bearbeta nya kunder.

Som person är du nyfiken, har en god självinsikt och älskar att göra affärer som är gynnsamma för båda parter. Att agera professionellt och anpassa dig utifrån given situation är självklart för dig.

Vi ingår i en global koncern varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du arbeta i ett företag med långsiktiga ägare där vi lever våra värderingar Integritet, Måttfullhet, Hövlighet och Uthållighet – tveka då inte att skicka in din ansökan!

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Consensus. Frågor besvaras av Lena Ahlin, 070-374 34 94. Registrera din ansökan på www.consensus.nu så snart som möjligt, dock senast den 8 augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här >

 


Företagets hemsidaInnovationsledare

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa.
Införd: 2022-06-22
Sista ansökningsdag: 2022-08-01


Piggforsäljare

Lantmännen Lantbruk söker Piggforsäljare
Införd: 2022-06-16
Sista ansökningsdag: 2022-07-10


Sales Manager Agro

Omya söker en Sales Manager Agro
Införd: 2022-06-10
Sista ansökningsdag: 2022-08-08


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste