Högestad & Christinehof söker VD

Sista ansökningsdag: 2024-06-20

I det sydostskånska landskapet driver Högestad & Christinehof verksamhet på 13 000 ha från jord- och skogsbruk till viltvård, fastigheter & naturvård.
Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för Högestad & Christinehof är att vara brygga mellan det rurala och det urbana, en välkomnande grön oas som präglas av kunskap och delaktighet.
Värderingar som Öppna, Engagerade, Förädling och Förvaltning är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter drygt 20 medarbetare.

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en del av utvecklingen för en av landets större egendomar. Vi söker en person som har god kunskap inom jord- och skogsbruk. Verksamheten är affärsdriven, du behöver känna marknaden och agera på den samtidigt som du har ett genuint intresse av att kombinera detta med ett hållbarhetsarbete i framkant. För oss ska strävan mot ekologisk hållbarhet också vara ekonomisk hållbar.

I den här rollen är förmågan att bygga goda relationer en av de allra viktigaste egenskaperna. Som vd är du kultur- och värderingsbärare i företaget och tillsammans skapar ledning och medarbetare förutsättningar för en god arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats. Du arbetar lyhört, med respekt för vår historia, för att utveckla verksamheten in i framtiden tillsammans med styrelse och ägarfamilj. Kontakten med hyresgäster, gårds-, sido- och jaktarrendatorer, fastighetsägare, myndigheter och andra intressenter är omfattande och en del av vardagen.

Som vd är det naturligt att kunna hålla många bollar i luften och samtidigt agera både taktiskt och strategiskt med eftertanke och mod. Du har förmåga att analysera ekonomi, marknad och omvärldsförändringar. De olika affärsområdena leds av mellanchefer, dessa ingår i en ledningsgrupp. Du ska ha förmåga att ge ansvar och delegera men också följa upp. Du bygger teamkänsla genom att ha ett naturligt intresse för andra människor. Känner du igen dig i vad du nu har läst, då är du välkommen med din ansökan.

Ansökan skickas till ansokanhalland@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag är 20 juni.

Tillträde och lön efter överenskommelse

Frågor ställs till:
Ordförande Gustaf Adelsvärd, 070-375 14 02
HIR Rekrytering Annika Bergman, 070-56718 57


Företagets hemsidaHögestad & Christinehof söker VD

VD sökes till Högestad & Christinehof i det sydostskånska landskapet.
Införd: 2024-05-29
Sista ansökningsdag: 2024-06-20


Säljare/projektledare inom spannmålstorkar

RAIS AB utanför Kvänum står, tillsammans med Arska Group, inför en spännande utveckling av sin verksamhet och söker nu en driven säljare/projektledare inom spannmålstorkar. Vill du bli nyckelspelaren som får vara med och bygga bolag från start?
Införd: 2024-05-27
Sista ansökningsdag: 2024-06-21


Energisäljare med placering i Vallåkra

Vallåkra Lantmannaaffär söker energisäljare som brinner för affärer.
Införd: 2024-02-14
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Proppen kanske inte var en så dum idé?

Krönika: Första gången jag fick höra ordet ”agronom” var när min mamma berättade att de hade ”proppar” som jobbade på gården. De utbildade sig alltså till agronomer och gjorde den obligatoriska ”proppen”. Jag har hört många olika historier genom hela min uppväxt om när dessa proppar bodde på gården och hade diverse olika idéer för sig. Men nu finns inte proppen längre och därmed har det lämnat ett tomrum, eller är det kanske en kunskapslucka? 

Kommentera