Fler köper Deutz-Fahr

Under 2021 sålde Söderberg & Haak 32 fler Deutz-Fahr traktorer än föregående år. Framgången beror enligt företaget på det ökade förtroendet för märket och att kunden satts i fokus.

Deutz-Fahr har fått ökat förtroende under 2021. Foto: Deutz Fahr

2021 var ett bra år för Söderberg & Haak. Man sålde 100 Deutz-Fahr traktorer, hela 32 fler än föregående året, enligt ett pressmeddelande från Söderberg & Haak. Satsningen på att återuppbygga förtroendet för märket och att sätta kunden i fokus har gett ett bra resultat.

För att nå ut till en bredare målgrupp har man under året även arrangerat minimässor och lite demokörningar.

– Det är en trygghet för mig att ha en bra kontakt som jag kan vända mig till när jag har frågor och funderingar, säger Ola Göransson som är en av årets köpare.

– Det är mycket tillfredställande att vår fokuserade satsning på Deutz-Fahr har slagit så väl ut och vi ser fram emot det fortsatta samarbetet med såväl vår leverantör som våra återförsäljare för att ytterligare stärka varumärket och ta marknadsandelar, säger Jonas Jaenecke, vd på Söderberg & Haak.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 18 januari 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera