Tornberg tar över efter Tunestål

Nu står det klart att det blir Viktor Tornberg som tar över vd-rollen på KLS Ugglarps. Det skriver Danish Crown i sitt nyhetsbrev. 

Viktor Tornberg tillträder som vd för KLS Ugglarps den 1 mars 2022. Foto: KLS Ugglarps

I höstas meddelades att Jonas Tunestål lämnar KLS Ugglarps för ett vd-jobb på Scandi Standard. Hans efterträdare på vd-posten i det Danish Crown-ägda bolaget blir Viktor Tornberg. 

– Jag är glad att kunna ge uppdraget att leda detta framgångsrika företag vidare till Viktor och jag ser fram emot att följa hur nya initiativ, investeringar och samarbeten utvecklas under Viktors ledning, säger Jais Valeur, vd på Danish Crown, i slakteriets nyhetsbrev. 

Förflutet på Ica

Viktor har sedan 2017 haft titeln försäljningschef på KLS Ugglarps och arbetade innan dess på Ica i olika roller. Han är utbildad civilekonom och har även ett förflutet som reservofficer inom flottan. 

– I min nuvarande roll som ansvarig för den kommersiella verksamheten på KLS Ugglarps, har jag haft förmånen att tillsammans med våra duktiga produktutvecklare och vår säljorganisation bygga upp ett lönsamt och hållbart erbjudande inom svensk köttråvara och inom chark och färdigmat. En stark och stabil svensk köttproduktion är fundamentet för att vi ska fortsätta resan mot ett ledande matföretag där det svenska proteinet utvecklas och ger nya härliga smakupplevelser till våra måltider, säger Viktor Tornberg.

Spännande resa

Han menar att det nya uppdraget kommer att bli en väldigt spännande resa som han ser fram emot att göra tillsammans med medarbetare, kunder och lantbrukare.

Tornberg tillträder tjänsten som vd den 1 mars. 

Emma Sonesson
Emma Sonesson
Tel: 073-6504983
E-post: emma@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 20 januari 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste