Skapar tydliga underhållsplaner

Nu lanserar Farmers First en ny lösning för att det ska bli lättare för lantbrukare att hantera service av redskap och maskiner. 

 

Med det digitala verktyget Farmers First kan användaren samla sina digitala underhållsplaner och dela dem med andra i sin verksamhet. Foto: Farmers First


Med hjälp av Farmers First digitala underhållningsplaner, kan man få en god översikt över alla redskap och maskiner, oavsett märke eller typ. De digitala planerna hålls samlade och kan även göras tillgängliga för andra i verksamheten. Det skriver Farmers First i ett pressmeddelande. 

Med det digitala verktyget kan man länka samman användare, verkstäder och tillverkare och ha koll på hela maskineriet med underhåll och reservdelar och allt vad det innebär. Exempelvis: användningstid, service, kostnader, inställningar, manualer och dokumentation. Och detta kan göras med antingen datorn, plattan eller telefonen.

Idén till Farmers Frist togs fram av Anders Fridlund, Henrik Westin och Roger Wahlberg som alla har lång erfarenhet och kunskap om lantbruksmaskiner och branschen. Och förutom grundarna står flera aktörer från lantbruksbranschen bakom verktyget. 

 

Madeleine Rapp
Madeleine Rapp
Tel: 073-632 89 97
E-post: madeleine@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 10 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste