Han ska stärka Stjärnäggs styrelse ytterligare

Robert Auselius, vd för Valio Sverige AB, har valts in som styrelseledamot i Stjärnägg AB vid deras årsstämma.

Robert Auselius, vd för Valio Sverige AB, har valts in som ledamot i styrelsen för Stjärnägg AB. Foto: Sjärtnägg

– Jag ser fram emot att vara en del av styrelsen och att arbeta tätt tillsammans med Stjärnägg AB. Stjärnägg driver och utvecklar en av handelns viktigaste kategorier. En kategori med hälsosamma produkter som stödjer våra svenska bönder och bidrar till en hållbar framtid, säger Robert Auselius i ett pressmeddelande. 

För Stjärnägg AB är Roberts omfattande erfarenhet från ledande roller inom livsmedelsbranschen mycket värdefull.

– Robert har en lång och imponerande karriär och är en expert inom företagsledning, vilket bekräftas av hans utmärkelse som Årets vd av Karriärföretagen. Han har också värdefull erfarenhet av styrelsearbete genom sitt engagemang i flera styrelser, bland annat Valio Sverige AB och DLF Service AB, säger Johan Andersson, styrelseordförande för Stjärnägg AB.

Stjärnägg är en stor leverantör både inom EMV och med sitt eget varumärke, och är helt ägt och drivet av svenska äggentreprenörer.

Under det senaste året har Stjärnägg haft en värdetillväxt på 59 procent och en volymtillväxt på 39 procent, vilket motsvarar 54 procent av äggkategorins totala tillväxt. Företagets resultat sexdubblades jämfört med föregående år.

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 10 juli 2024

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste